Előfizetői tartalom

Koronavírusokkal és titkos katonai projektekkel kísérleteztek a rejtélyes vuhani víruslaborban

Portfolio
Nemrég közzétett az amerikai külügyminisztérium egy jelentést, melyben érdekes tényeket közölve próbálják alátámasztani azt, hogy miért lehet szükséges egy részletesebb vizsgálat a vuhani víruslaborban a koronavírus-pandémia eredetét illetően. Amerika szerint a laborban egy SarS-CoV-2-höz nagyon hasonló vírussal kísérleteztek és titkos katonai projekteket is folytatott Kína az intézményben. A külügyminisztérium szerint Kína hazudott akkor is, amikor azt mondták, hogy egy fertőzés sem történt a laborban, mert valójában 2019 őszén több labori alkalmazott is beteg volt és a koronavírushoz hasonló tüneteket mutattak.

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma még januárban adott ki egy jelentést, melyben részletesen foglalkoznak azzal, hogy milyen tevékenységeket végezhetett az a víruslabor, amely a koronavírus-járvány epicentrumának számító vuhani nagybani piac mellett működik. A jelentés nagyjából elveszett az amerikai elnöki hatalomátadás zajában, így viszonylag keveset lehetett hallani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés