Előfizetői tartalom

Budapest legzöldebb részei - Hol zöldebb a szomszéd kertje?

Portfolio
Sokak számára új otthonuk kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont (persze a méret és az ár mellett) a környék és a környezet. Ifjú családok ezrei keresnek a belvárosnál egészségesebbnek tartott környéket a leendő, vagy már meglévő csemetéik felneveléséhez, és költöznek külső kerületekbe, vagy az agglomerációba. Azoknak állítottuk össze a legzöldebb budapesti városrészek listáját, akiknek nagyon is fontos, hogy mennyire zöld, azaz mennyire egészséges környezetben töltenek hosszú éveket az életükből.

Persze az, hogy egy terület statisztikailag kimondottan zöldnek számít, illetve az, hogy egy városrész kifejezetten a legegészségesebb környékek egyike, nem mindig fedik egymást, de jó eséllyel létezik egy nagyobb közös halmazuk. Tényszerű összeállításhoz bizony nem árt, ha hivatalos és hiteles adatokra támaszkodik az ember, ilyenből pedig limitált az elérhetőség (ingyenes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés