Előfizetői tartalom

A BKK-t is elérte a vasárnapi boltbezárás

Portfolio
2015. március 15-étől a Budapesti Közlekedési Központ az áruházakat érintő buszjáratokon a jelenlegi ünnepnapi közlekedési rendet lépteti életbe, ezért azok a jövőben vasárnap nem érintik a zárva tartó bevásárlóközpontokhoz tartozó megállókat. Az új menetrenddel párhuzamosan egységes lesz ezen buszjáratok számjelzésének rendszere is. Az üzletek vasárnapi zárva tartásáról rendelkező törvény elfogadását követően BKK felülvizsgálta a speciálisan a bevásárlóközpontokat kiszolgáló járatok menetrendjét - áll a közlekedésszervező közleményében.

Életbe lép az a törvény, amelyik 2015. március 15-étől a 200 négyzetméternél nagyobb alapterületű boltok, áruházak vasárnapi zárva tartásáról rendelkezik, ezért a BKK Zrt. felülvizsgálta a speciálisan a bevásárlóközpontokat kiszolgáló buszjáratok menetrendjét. Ez alapján március 15-étől vasárnaponként az áruházakat érintő buszjárataikon a jelenlegi ünnepnapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés