Előfizetői tartalom

A Juncker-csomagból fejlesztenék az osztrák-magyar vasutat

MTI
Vizsgálják annak lehetőségét, hogy a Juncker-csomag keretében megvalósíthatók legyenek a Magyarország és Ausztria közötti vasúti fejlesztések - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdasági diplomáciáért felelős államtitkára azon a soproni konferencián, amelyen bemutatták a két ország közötti közösségi közlekedés fejlesztéséről szóló tanulmányt.

Amennyiben a 162 millió euró összköltségvetésű fejlesztés a Juncker-csomagban nem tud megvalósulni, úgy más forrásokat bevonása is elképzelhető. Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy amikor a határnyitás 25. évfordulójára készülődve vizsgálat készült arról, hogy milyenek a közlekedési viszonyok a két ország között, arra jutottak, hogy "messze nem tartunk ott, ahová...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés