Előfizetői tartalom

A Miniszterelnökség "megérzése szerint" történt kartellezés az M4-esnél

Portfolio
Lezárta a maga részéről a Miniszterelnökség az M4-es autópálya építői elleni kartellvádak vizsgálatát. Annak kiderítése, hogy a Közgép és a másik négy cég kartellezett-e a továbbiakban a Gazdasági Versenyhivatal feladat lesz. A Miniszterelnökség annyit közölt csak, hogy megérzésük szerint, a cégek összebeszéltek az árak alakítása során - írja a Népszabadság.

A Miniszterelnökség csak annyit közölt az ügy lezárásaként, hogy megérzésük szerint történt kartellezés, de az M4-es autópálya Abony-Fegyvernek közötti szakaszának belső ellenőrzési vizsgálatai egyelőre nem nyilvánosak - válaszolta a Miniszterelnökség a Népszabadságnak . A GVH áprilisban kezdte meg a vizsgálatot az előbb említett M4-es autópálya szakasszal kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés