Előfizetői tartalom

A világ legjei közé választották a 4-es metrót

Portfolio
Újabb világranglistán szerepel "előkelő" helyen a budapesti 4-es metró. A Podio egy infografikán gyűjtötte össze a világ azon beruházásait, melyeknek végső kivitelezési költsége a legnagyobb arányban túllépte az építkezés kezdetekor lefektetett költségvetési keretet. A magyar főváros luxusmetrója az összesített lista hatodik helyére került fel, világhírű építészei csodák és infrastrukturális fejlesztések közé.

Az elmúlt évtizedek legköltségesebb magyarországi infrastrukturális beruházása megnyitása után elnyerte az építészszakma nemzetközi elismerését, most pedig megnézhetjük milyen költségtúllépő világhírű beruházások köré sikerült bekerülnie. A listát a montreali olimpiai stadion vezeti, mely közel hússzor annyiba került, mint eredetileg tervezték. A 65 ezer férőhelyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés