Előfizetői tartalom

Elkezdődött! - 17 milliárdból lesz jobb Buda közlekedése

Portfolio
A mai napon elindult az Óbuda és Újbuda közvetlen kötöttpályás kapcsolatát létrehozó, 17 milliárd forint összértékű budai fonódó villamos projekt kivitelezése. Kevesebb mint két héttel az önkormányzati választások előtt, Tarlós István jelenlétében, ma a Margit híd budai hídfőjénél markológép szántotta fel a földet ott, ahol hamarosan új villamosok fognak járni.

Az Óbuda és Újbuda közötti kötöttpályás kapcsolat kialakítása már régóta napirenden van, ráadásul nem is kell sok hozzá, mindössze egy rövid szakasz megépítése a Margit híd és a Batthyány tér között. A Duna jobb partjának északi és déli része között jelenleg csak a 86-os busz biztosít közvetlen kapcsolatot, ami rendszerint a forgalmi dugók áldozatává válik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés