Előfizetői tartalom

Két teljes napig élvezhetik a nyugalmat a budai ingázók

Portfolio
Már lassan két hete nem közlekedik a H5-ös (szentendrei) hév a Margit híd budai hídfője és a Batthyány tér között, ezáltal pótlóbuszok használatára vagy kerülőutak keresésre kényszerülnek azok, akik el akarják érni a 2-es metrót. A budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódó munkálatok várhatóan március 13-áig tartanak, ám aki azt hitte, hogy azután újra zavartalanul (egy átszállással) közlekedhet kötöttpályán Észak- és Dél-Buda között, tévedett.

Három nappal később ugyanis megkezdődök a lánchídi villamos aluljáró átépítése, mely szükséges ahhoz, hogy elférjenek, a hamarosan érkező CAF szerelvények. A 19-es és 41-es villamosok így Kelenföld és Kamaraerdő felől rövidített útvonalon, csak a Clark Ádám térig közlekednek. A kimaradó szakaszra a 17-es és 86-os autóbuszokkal lehet eljutni. A 17-es villamospótló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés