Előfizetői tartalom

Megmutatjuk, hogyan nyaraljon olcsón

Portfolio
Ha valaki már unja a Balatont, de a tengerparti semmittevés helyett az aktív pihenést részesíti előnyben, ráadásul szeretné olcsón megúszni a kiruccanást, annak remek alternatívát nyújthat egy környező főváros felkeresése. A régiós országok központjai mind hangulatos belvárossal és számtalan programlehetőséggel várják az odalátogatókat, felmerül azonban a kérdés, hogyan érdemes utazni. Vonat, busz, autó, repülő - megvizsgáltuk, hogy az egyes utazási módok közül idő és költség szempontjából melyik a legjobb választás.

Elsőként nem árt tisztázni, hogy a vizsgált városok milyen messze vannak Budapesttől, mert bár az alapján, hogy egy város egy szomszédos ország fővárosa, azt gondolhatjuk, mindegyik közel van, jelentős különbségeket találunk a Budapesttől mért távolságokban. A legtávolabb eső Kijev például közel hatszor olyan messze van a magyar fővárostól, mint Pozsony vagy Bécs. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés