Előfizetői tartalom

Ők a legújabb brazil szépségek

Portfolio
A világ már attól hangos, hogy a 2022-es foci vb rendezési jogát Katar megvesztegetéssel szerezte meg, pedig még el sem kezdődött az idei labdarúgó-világbajnokság Brazíliában. A FIFA huszadik világkupája június 12. és július 13. között kerül megrendezésre a világ ötödik legnagyobb és egyben ötödik legnépesebb országában, az aktuális becslések szerint mintegy 14 milliárd dollárból (kb. 3115 milliárd forint). A foci vb természetesen elképesztő stadionépítésekkel és infrastrukturális beruházásokkal jár - ezeket néztük most végig.

2007-ben jelentette be a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), hogy Dél-Amerikában rendezik a 2014-es labdarúgó világbajnokságot, Brazília pedig egyedüli indulóként megkapta a rendezési jogot. A 64 mérkőzés lejátszásához 12 stadiont alakítottak át teljesen, illetve építettek fel újonnan szerte az országban. A Brazíliában legutóbb rendezett, 1950-es világbajnoksággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés