Előfizetői tartalom

Rendezzen Budapest olimpiát?

Portfolio
Most, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elfogadott egy reformcsomagot a gazdaságosabb olimpiák érdekében, könnyen elképzelhető, hogy Budapest pályázni fog a 2024-es ötkarikás játékok rendezési jogáért. A Portfolio Property Investment Forum 2014 konferenciáján Johnny Dunford MRICS, az RICS kereskedelmi ingatlan divíziójának vezetője beszélt a londoni olimpia tapasztalatairól és a magyar fővárosról, mint lehetséges helyszínről.

Portfolio: Előadása során elmondta, hogy egy ilyen rendezési pályázat akkor lehet sikeres, ha a város felismeri, hogy egy olimpiánál többről van szó és hosszú távú célokat fektet le. Londonban sikeresnek mondható az olimpia - hogyan használták ki az épületeket, miután véget értek a játékok? Johnny Dunford: Két fő irány van az épületek hasznosítására. Először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés