Előfizetői tartalom

Tarlós a 60-as évek NDK-jából egy felturbózott buszba vinné a budapestieket

A BKV szentendrei kocsiszínében szinte teljesen elkészült az első felújított HÉV-motorvonat prototípusa - a gépészeti rendszerek kivételével. A felújítás elsősorban a külső- és belső dizájn megújításáról, az utasok kényelmének fokozásáról szólt, így a szerelvényeket többek között klímával, konnektorokkal, kamerákkal és ingyenes wifivel szerelték fel - ennek ellenére nem vagyunk lenyűgözve.

A felturbózott HÉV-kocsikat elsőként az Index járta be, beszámolójuk szerint az utastér nagyon megváltozott. Ahogy a lenti képen is látható, lecserélték az üléseket és új ülésrendezést kaptak a szerelvények. A középső kocsiba felhajtható üléseket tettek be arra az esetre, ha valaki nagyobb poggyásszal száll fel, miközben az ülések felől eltűnt a rácsos csomagtartó....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés