Előfizetői tartalom

Új főutat adtak át Kecskeméten

MTI
"A kormány az elkövetkező években minden nagyvárost bekapcsol a gyorsforgalmi úthálózat vérkeringésébe, az ehhez szükséges források rendelkezésre állnak és a döntések megszülettek" - nyilatkozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára a 445-ös főút Kecskemétet észak felől elkerülő szakaszának átadásán.

Kecskemét úthálózatát még 60 ezres lélekszámra tervezték és építették, miközben ma több mint 112 ezren élnek itt és közel 300 ezer ember veszi naponta igénybe a város szolgáltatásait. Az elkerülő út napi 18 ezer jármű terhelésétől szabadítja meg a települést. Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) kommunikációs igazgatója elmondta: a 10,3...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés