FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Újabb 25 légkondis busz állt forgalomba Budapesten

Portfolio
2015. szeptember 1-jétől újabb 25 vadonatúj Mercedes Conecto G típusú csuklós, légkondicionált, akadálymentes autóbusz áll forgalomba Dél-Budapest utcáin. A járművek a Fővárosi Önkormányzat megbízásából a VT-ARRIVA Kft. üzemeltetésében a 151-es és a 148-as vonalakon közlekednek majd. Jövő tavaszig összesen 195 vadonatúj autóbusszal fiatalodik a fővárosi járműflotta, így további vonalakra terjesztik ki az alacsonypadlós szolgáltatást és lehetőség nyílik a régi, környezetszennyező, magaspadlós buszok selejtezésére - áll a BKK közleményében.

Idén májustól 2016 tavaszáig ütemezetten összesen 195 új, klimatizált autóbusszal bővül a fővárosi buszflotta a Fővárosi Önkormányzat megbízásából lefolytatott közbeszerzési eljárás eredményeként. Idén májusban és júliusban 25-25 szóló MAN Lion's City A21 típusú autóbusz, júniusban pedig 25 csuklós Mercedes-Benz Conecto G típusú autóbusz már forgalomba állt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés