Előfizetői tartalom

Újabb Mercedes buszok érkeznek Budapestre

Portfolio
Tovább fiatalodik a budapesti autóbuszflotta: eredményesen zárult az összesen 75 db vadonatúj alacsonypadlós autóbusz vásárlásáról szóló eljárás. A modernizálási program folytatásaként a BKK és a BKV együttműködésében kiírt 15+60 darab alacsonypadlós, szóló autóbusz beszerzésére kiírt tenderen a Mercedes adta a legjobb ajánlatot és szállíthatja Budapest legújabb buszait - derült ki a közlekedésszervező közleményéből.

Eredményes közbeszerzéssel zárult a BKK és a BKV együttműködésében kiírt tender, így 15 db fix és opcionálisan - a források rendelkezésre állásának függvényében - további 60 darab új Mercedes Conecto autóbusz érkezhet hónapokon belül Budapestre. Az autóbuszok 100%-ban alacsonypadlós, akadálymentes és a legszigorúbb környezetvédelmi besorolásba (EURO 6) tartozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés