Előfizetői tartalom

Folytatódik az egykori slágerszektor haláltusája

Portfolio
2014 első negyedévében 55 650 négyzetméter volt az ipari ingatlanok iránti teljes kereslet, ez a szerződéshosszabbításoknak köszönhetően számottevő év/év alapú növekedést jelent, mégis jelentősen elmarad az előző két negyedév adataihoz képest. A BRF ipari ingatlanpiaci jelentéséből az is kiderült, hogy az üresedési ráta tavalyi csökkenése nem volt tartós, 2014 első három hónapjában újra nőtt a kihasználatlanság. A geopolitikai adottságaink és az egykor fejlettnek számító közúti infrastruktúránk ellenére, úgy tűnik, Magyarország biztosan nem lesz a régió logisztikai központja.

2014 első negyedévében a teljes budapesti modern ipari ingatlan állomány 1 847 995 négyzetmétert tett ki. Az év első három hónapjában egy új raktárépülettel bővült az állomány, miután átadtak az East-Gate Business Parkban egy 11 090 négyzetméteres új ingatlant, melyet a GE Oil&Gas egyedi igényei alapján fejlesztettek. A BRF elvégezte az ipari ingatlanállomány éves felülvizsgálatát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés