Előfizetői tartalom

Idén végre új életre kelhet az egykori slágerszektor

Portfolio
Erős évet zárt 2014-ben mind a régiós, mind a magyarországi ipari ingatlanpiac. Az elmúlt tíz évben a raktárak száma, és a bérlői kereslet volumene is a négyszeresére növekedett, bár Magyarország csak a régiós állomány 10%-ával rendelkezik. Hazánk fő vonzerejét továbbra is a magas hozamszintek jelentik, ugyanakkor a gazdasági és politikai kockázatok elriaszthatják a befektetőket. Idén már nem elképzelhetetlen, hogy spekulatív jellegű fejlesztések is elinduljanak itthon - vélik a Cushman&Wakefield szakértői.

Rekord évtizedet zárt a régióKözép-Európa ipari ingatlanpiaca négyszeresére nőtt az utóbbi tíz évben. A raktárak száma és a bérlői kereslet volumene szintén négyszeresére növekedett. A Közép-Európai régió ipari ingatlan területének több mint 90 százaléka bérlőre talált - jelentős a kereslet a bérlők részéről, és további fejlesztések várhatóak. Az ipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés