Előfizetői tartalom

Két új városszéli monstrumot is felhúznak Budapest mellett

Portfolio
Az elmúlt éveket messze meghaladó bérlői kereslet, valamint a BTS (Built-To-Suit, azaz bérlői igényekre szabott) projektek jellemezték Budapest ipari ingatlanpiacát 2016 első negyedévben. A dél-budapesti alpiacon olyan alacsony szintre esett az üres területek aránya, hogy két új raktárcsarnok építését indították el a meghatározó piaci szereplők.

Kínálati oldalon a Built-To-Suit (BTS, egy konkrét bérlő igényeire szabott fejlesztés) projektek évek óta tartó egyeduralma továbbra sem tört meg. Ebben a negyedévben adta át a VGP 22 ezer négyzetméteres fejlesztését, amelyet a Nagel számára épített Alsónémedi határában. A bérlői kereslet lendülete is kitartott 2016 első negyedében, amely során összesen 118 ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés