Előfizetői tartalom

A HB Reavis Európa harmadik legnagyobb irodafejlesztője

Portfolio
Európa harmadik legnagyobb irodafejlesztőjének rangsorolták a HB Reavis Csoportot a PropertyEU szaklap által évente közzétett listán, amely a legjobb ingatlanfejlesztőket tartalmazza. Az Európában aktív ingatlanfejlesztő csoport a 2013 és 2015 közötti időszakban átadott 273 000 négyzetméter alapterületű kereskedelmi ingatlanjainak, valamint a Pozsonyban, Budapesten, Londonban, Varsóban és Prágában jelenleg is fejlesztés alatt álló projektjeinek köszönhetően érdemelte ki a helyezést.

A cég a fejlesztések során a befektetési lehetőségek meghatározása mellett tervezési és kivitelezési folyamatokat is végez. Jelenleg Kelet-Európa mellett az Egyesült Királyságban is jelen van, ahol 3 irodaház fejlesztése köthető a nevéhez. A 2006-ban alapított PropertyEU az ingatlanszakma vezető európai információs szaklapja, melyben az aktuális felmérések és elemzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés