Előfizetői tartalom

A világ vagyonának több mint a feléről van most szó

Talán senkit sem kell sokat győzködni ahhoz, hogy hamar belássa, hogy a nemzetek vagyonának mintegy 60%-a a föld- és ingatlantulajdonhoz kötődik. Ennek a vagyonnak az értékelése, összemérhetősége, és hitelesíthetősége egyszerre globális kihívás és közös érdek. Erre a problémakörre kerestük a válaszokat Ben Eldernél FRICS, aki az RICS Global Director of Valuation-je, vagyis az RICS értékbecsléssel foglalkozó ágazatának nemzetközi vezetője.

Portfolio.hu: A nem régiben megjelent legújabb RICS Red Book (RICS Értékbecslés - Szakmai Követelmények) egyik fontos fejezete a vállalatértékelésről szól. Mitől is olyan fontos és érdekes ez most? Ben Elder: A rendszer most már az eszközök szélesebb körét foglalja magába, és nem csak az ingatlanokat. Ebbe beletartozik például a vállalatértékelés is. Mivel a vállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés