Előfizetői tartalom

Az almát ne hasonlítsuk a körtéhez - Így értékelnek ingatlant a profik

Portfolio
Változik a világ, így az ingatlan-értékbecslőknek is egyre több kihívással kell megküzdeniük. Az RICS igyekszik segíteni a szakemberek munkáját, és folyamatos szakmai anyagokkal egységesíteni az ingatlanértékelés szabályait. A jövőben az energiahatékonyság is egyre nagyobb szerephez jut majd, ami szintén befolyásolja az ingatlanok értékét, és amit az értékelő szakembereknek is kezelniük kell - hangzott el az RICS és a Portfolio által rendezett Valuation & Investment Konferencián.

Almát az almával, körtét a körtével hasonlítsuk összeAlexander Aronsohn FRICS, az RICS nemzetközi technikai sztenderdekért felelős igazgatója az RICS minőségi követelményeiről beszélt. Előadásán elhangzott, hogy valójában minden sztenderdekre épül a világon, legalábbis a siker kulcsa ez, akár az emberi kapcsolatokat, akár a gazdasági szektort nézzük. A sztenderdek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés