Előfizetői tartalom

Az új generáció mindent megváltoztat! - A babzsáké a jövő?

Portfolio
Színes falak, babzsákokon üldögélő munkavállalók: ez lenne az irodapiac jövője? Azért a Google irodáihoz hasonló megoldások vélhetően nem terjednek el tömegével, bár a hagyományos, cellaszerű elrendezéseknek biztosan búcsút inthetünk. Az irodapiacra szintén jelentős hatást gyakorolhat a népességfogyás, bár a változó irodaigények ennek negatívumaimat részben enyhíthetik még a közeljövőben.

Az alábbi cikk a REsource magazin 2014. októberi számában jelent meg. Ha érdeklik a legfrissebb és legaktuálisabb ingatlanpiaci hírek, akkor látogassa meg a REsource magazin honlapját, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre! Csak néhány éve lépett be az Y generáció a munkaerőpiacra, 2015-ben azonban a dolgozók fele már az új nemzedékből kerül majd ki még Európában is. Generációváltások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés