Előfizetői tartalom

Belgiumból nézve Magyarország is vonzónak tűnik

Alig három héttel ezelőtt adták át a Váci Greens irodakomplexum harmadik épületét, a fejlesztő azonban nem pihen, hamarosan indulhat az újabb ütem kivitelezése. Borbély Zoltán, az Atenor ország igazgatója és Olivier Ralet, az Atenor Group igazgatótanácsának tagja beszéltek a Portfolio-nak a belga cég magyarországi terveiről.

Az Atenor Belgiumon és Luxemburgon kívül Magyarországon és Romániában van jelen. Miért pont erre a két régiós országra esett a választás? 2008-ban mindkét ország ingatlanpiacát bővülés jellemezte, komoly kereslet mutatkozott modern irodaterületek iránt. Bár 2009 és 2012 között meg kellett küzdenünk a gazdasági válság okozta nehézségekkel, nyolc évvel később mindkét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés