Előfizetői tartalom

Budapest szembe megy az árral

Portfolio
A budapesti irodapiacon 2014-ben tapasztalt fellendülés 2015-ben is folytatódott, a bérleti díjak számottevő emelkedése azonban egyelőre nem látható. A jelenlegi piacon milyen ösztönzőkkel lehet a bérlőket megnyerni? Honnan és milyen szektorokból érkeznek az új bérlők? Hogyan látják az év hátralévő részében a bérleti díjak alakulását? Ezeket a kérdéseket tettük fel ingatlankezeléssel és -üzemeltetéssel foglalkozó szakértőknek.

Változnak a kedvezményekA bérleti díjak erősödését az irodapiacon leginkább az A vagy A+ kategóriás irodaházak tekintetében lehetett tapasztalni, a B vagy C kategóriás irodaházaknál továbbra is egyedi árazás volt a jellemző. A magasabb kategóriájú irodaházak tekintetében is leginkább az effektív bérleti díjak erősödése volt jellemző, az alapvetőnek számító bérletidíj-kedvezmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés