Előfizetői tartalom

Budapest még mindig csak második - Szépen szivárog a pénz

Portfolio
A közép-kelet európai régió összes irodaterület bérbeadásának mértéke több mint 1,4 millió négyzetméternyi tranzakcióval, minden korábbi rekordot megdöntött 2013-ban. A Cushman & Wakefield Pozsony, Budapest, Prága és Varsó irodapiacait vizsgálta, ahol a teljes állomány megközelíti a 12 millió négyzetmétert. Az újonnan átadott területek mértéke meglehetősen visszafogott, csupán 436 000 négyzetméter.

Állomány és kínálat Az ingatlantanácsadó adatai szerint a közép-európai régió fővárosainak irodapiaci rangsora változatlan és továbbra is Varsóban található a legtöbb bérbeadható irodaterület, összesen 4,1 millió négyzetméter. Varsót a rangsorban Budapest követi, ahol a jelenlegi állomány 3,2 millió négyzetméterre rúg. A harmadik helyen Prága áll, 3 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés