Előfizetői tartalom

Csak kapkodjuk a fejünket a rengeteg óriásdaru láttán

Portfolio
Jelentős bővülés előtt áll a hazai irodapiac, főként Budapesten indultak be a fejlesztések, a város számos pontján hirdetik magas daruk az éppen folyó építkezéseket. A fővároson belül is azonban kiemelkedik néhány terület szerepe, ezek egyike például a Váci út, ahol a Lehel tértől az Árpád hídhoz sétálva szinte folyamatosan építkezésekbe botlik az ember. De a város más részei sem maradnak ki a jóból, Dél-Budán vagy a Népligetnél járva is készülnek az irodák, a következő 2-3 évben több százezer négyzetméteres bővülés várható a budapesti piacon.

Hosszú évekig alig épült új irodaház Budapesten, mindössze egy-két projekt elkészüléséről lehetett beszámolni és a 2017 előtti 5 évben még a 300 ezer négyzetmétert sem érte el az átadott irodaterületek nagysága. Aztán a válság elmúltával a fejlesztők ismét munkához láttak, ma pedig a város számos pontján felállított óriás daruk mutatják, hogy egyszerre rengeteg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés