Előfizetői tartalom

Ekkora hozamokra számíthatsz ma a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
A Magyar Nemzeti Bank és a Royal Institution of Chartered Surveyors együttműködésében, a budapesti kereskedelmi ingatlanpiaci folyamatokat feltáró kérdőíves felmérésfelmérés, 2017 második félévére vonatkozóan újraindult. Az elmúlt két évben a kereskedelmi ingatlanok jellemző bérleti díja a legtöbb ingatlantípus esetében 15 százalékot meghaladó mértékben emelkedett. A prime irodapiaci és bevásárlóközpont hozamok már 10-25 bázispontra megközelítették a 2007-ben tapasztalt, historikus minimum szintjüket. A felmérés válaszadóinak többsége a kereskedelmi ingatlanok befektetési és bérleti piacán is a kereslet növekedésére számít az elkövetkező 6 hónapban, azonban a fejlesztési kedv tekintetében már több ingatlantípus esetén túlsúlyban vannak a változatlanságot vagy néhány esetben csökkenést várók.

FM & Office 2018 Kíváncsi vagy merre tart a hazai irodapiac? Érdekel, hogy milyen változásokat hoz a technológiai fejlődés? Csatlakozz az április 19-én megrendezésre kerülő FM & Office 2018 konferenciához! Információ és jelentkezés A Market Sentiment Survey évente két alkalommal vizsgálja a piaci hangulatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés