Előfizetői tartalom

Elköltözik az Erste

Portfolio
Az év elején az Erste Csoport megkezdte az átköltözést az egykori Südbahnhof helyén, a Belvedere-negyedben álló új központjába, az Erste Campus épületébe. A 25 ezer négyzetméter alapterületű és bruttó 165 ezer négyzetméter hasznos irodaterületű komplexum építését 2012-ben kezdték meg, 300 millió euróból, három év alatt készült el.

Az Erste Holding, az Erste Bank Oesterreich és az ausztriai leányvállalatok összesen 40 ezer négyzetméter alapterületű új központja ad otthont a közel 4500, első ízben egy térbe költöző munkatársának. Az Erste Csoport jelenleg több mint 20 különböző bécsi telephely között szétszórtan működik, ám négy hullámban az összes munkatárs átköltözik az új központba 2016...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés