Előfizetői tartalom

Ezek a helyek várják az 1-es villamos utasait

Portfolio
A főváros irodapiacán megvannak azok a tengelyek és gócpontok, melyek köré a legtöbb modern irodaház koncentrálódik. Nincs ez másként Pest külső részén sem, ahol a Hungária körgyűrű, illetve az 1-es villamos vonala mentén csoportosulnak a környék legmodernebb épületei. A budapesti irodapiac szegmenseit bemutató sorozatunk hetedik részében a külső-pesti alpiaccal ismerkedhetünk meg az irodaház.info adatbázisának segítségével.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) nyolc alpiacra osztja a budapesti irodapiacot és ezen bontás alapján közli negyedéves statisztikáit. 2014-ban a teljes irodaállomány 12%-a koncentrálódott Pest központon kívül eső részére. Bérbeadások tekintetében részesedéséhez képest jól teljesített az alpiac, itt realizálódott terület alapján a bruttó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés