Előfizetői tartalom

Fellendülőben az ingatlanhitelezés

Portfolio
Javuló képet mutat az ingatlanhitelezési piac Európában - állapítja meg a KPMG Ingatlanhitelezési Barométere. Az összkép pozitív, az ingatlanbefektetések volumene növekedett az előző évhez képest, és ezekhez a tranzakciókhoz a hitelek is egyre inkább elérhetők, azonban ez főként néhány nyugat-európai országra igaz. A magyar bankárok a magyar piac egészét tekintve optimistábbak lettek, de saját bankjuk portfóliójával kapcsolatban inkább zsugorodásra, mint növekedésre számítanak.

Ötödik alkalommal készítette el a KPMG Ingatlanhitelezési Barométerét, amelynek keretében közép-kelet-európai, angol, német, svéd, osztrák és orosz bankárokat kérdeztek meg ingatlanpiaci hitelezéssel kapcsolatos várakozásaikról. A tranzakciókra vonatkozó adatok biztatóak, az ingatlanbefektetések volumene elérte a 80 milliárd eurót, ami 25 százalékkal haladja meg az egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés