Előfizetői tartalom

Irodaházak Éjszakája - másodszor

Portfolio
A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülő Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsőépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt előregisztráltak a következő partybuszos eseményre. Az Europa Design a második rendezvénnyel az ingatlanipari szakemberek felé is nyitott, ingatlanügynökségek, fejlesztők és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselői utaztak a szakmai sajtó képviselőivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket.

Ismét három budapesti irodaházat vettek célba: a Gelesz András építész tervei alapján frissen felújított Eiffel Palace Irodaházat, a Váci Corner Irodaházat és a Váci33 Irodaházat. Az első helyszín tetőtéri irodájában a BCCH (Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara) irodáját ismerhette meg a közönség. Feuertag Ottó, az esemény alapítója szerint az Eiffel Palace választását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés