Előfizetői tartalom

Jobban teszed, ha nagyon odafigyelsz, mert megbetegíthet az iroda

Portfolio
A modern és trendi iroda említésekor sokaknak a babzsákon üldögélő, a munkát pingpongozással megszakító munkavállalók jutnak eszébe. Pedig nem ez teszi csak emberközpontúvá az irodákat. Bármilyen elrendezésű és kialakítású munkahelyről is legyen szó, igazán az az iroda emberközpontú, amelyet megfelelő bútorokkal rendeztek be. A jó székben ülve nem fáradnak el olyan gyorsan a dolgozók, az asztallapja pedig felemelhető, hogy akár állva is végezhessük a munkát. A cégek nem szívesen áldoznak még ezekre a "luxus" dolgokra, pedig a dolgozók hatékonyabban végezhetik munkájukat igényeiknek jobban megfelelő környezetben.

Amikor elkezdünk dolgozni, életünk egyik meghatározó helyszíne lesz a munkahelyünk, az aktív évek alatt nagyjából az időnk negyedét az irodában töltjük. Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen az irodai környezet , amelyben a napunk nagy részét töltjük, hiszen gyakorlatilag többet vagyunk ott, mint - az alvás időt nem számítva - otthon. Ahogy az otthonunk berendezésénél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés