Előfizetői tartalom

Mégsem költözhetnek a minisztériumok?

Portfolio
Több kérdőjel is felmerült a honvédelmi és a földművelésügyi tárca költözésével kapcsolatban. NATO-alapelvet sérthet az előbbi, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságával ugyanazon városba, Székesfehérvárra költözése. De az is nehezítheti az áthelyezéseket, hogy a két tárca alkalmazottainak kevesebb, mint egyharmada hajlik csak a vidékre költözésre - írja a Válasz.hu.

Június elején jelentette be a kormányzat, hogy megvizsgálja annak lehetőségét, hogy a Honvédelmi Minisztérium Székesfehérvárra költözzön, a földművelésügyi minisztérium pedig Debrecenben kapjon helyet legkésőbb 2016-ban. Ezeken kívül Lázár Jánosnak a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkárságának Kecskemétre költözését kellett megvizsgálnia, amire legkésőbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés