Előfizetői tartalom

"Miért ne lehetne a Corvin Sétányt elvinni a Rákóczi térig?"

Hamarosan negyedik üteméhez érkezik Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási programja, és egyben Budapest legnagyobb ingatlanfejlesztési projektje, a Corvin Negyed. A 2004-ben indult beruházás befejező üteme egy tudáspark felépítését foglalja magában. Erről és az eddigi tapasztalatokról beszélgettünk Berki Jánossal, a Futureal projektigazgatójával, aki reméli, hogy a rendelkezésre álló telkek beépítése utána is folytatódik a Corvin projekt.

Portfolio: Hamarosan indul a Corvin Negyed projekt negyedik, befejező üteme. Milyen fejlesztések várhatók ebben? Berki János: A negyedik ütem neve Technology and Science Park, akik ismerik a Corvint, azok tudják, hogy eredetileg is azt szerettük volna, ha a sétány végén egy nagy irodablokképül fel. A területen - melyre a kezdetektől fogva egy iroda-campusként tekintettünk, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés