Előfizetői tartalom

Minden az áremelkedés felé mutat!

Portfolio
Az elmúlt szűk két év alatt 4,5 százalékponttal csökkent a kihasználatlansági ráta a budapesti bériroda piacon, amely elsősorban a bérlői kereslet növekedésének köszönhető. Jelentősen nőtt a szerződéshosszabbítások és az előszerződések volumene, az új szerződések szintje is stabil több negyedév óta, amely arra utal, hogy erről a bázisról kiindulva további növekedés várható az év hátralévő részében, amely pozitív hatást gyakorol a B kategóriás bérirodákra is - értékelte a helyzetet Székely Gábor, az Appeninn Nyrt. vezérigazgatója.

Az elmúlt szűk két év alatt 4,5 százalékponttal csökkent a kihasználatlansági ráta a Budapesti bériroda piacon, amely elsősorban a bérlői kereslet növekedésének köszönhető. Az összes bériroda terület nagysága a BRF adatai szerint közel változatlan maradt, miközben a bérlői igény összvolumene a göngyölített egyéves adatok alapján több mint 40 százalékkal emelkedett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés