Előfizetői tartalom

Nem csak a hazai ingatlanpiac pörög

Portfolio
Az elmúlt időszak két bérleti szerződéskötésével a Bonarka for Business - Krakkó legnépszerűbb irodakomplexumának ötödik épülete - elérte a 100 százalékos kihasználtsági szintet. A B4B irodakomplexum éves szinten kb. 10.000 négyzetméter irodaterülettel bővíti a krakkói irodapiacot, a fejlesztő TriGranit vállalatcsoport pedig továbbra is igyekszik ezt a tendenciát folytatni.

"Az E épület az ötödik "A" kategóriás irodaháza a krakkói B4B irodaprojektnek, ami 2015 januárjában került átadásra. Örömmel tölt el minket, hogy az átadás után alig egy évvel az épület már 100 százalékos kihasználtsági szinttel üzemel. Nem csak a Krakkói és a lengyel irodapiac egyre aktívabb, a közép-európai régióban is érezhető ismét a fellendülés" - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés