Előfizetői tartalom

Ők az ország leggazdagabb ingatlanmilliárdosai

Portfolio
Az ingatlanügyletekben és ingatlanfejlesztésben mindig is nagy pénzek mozogtak, amit jól mutat, hogy a 100 leggazdagabb magyar listáján 25 szereplő szerezte részben vagy teljes egészben vagyonát az ingatlanszektorból. Az ő listájukat tesszük közzé a Napi.hu kiadványa alapján, akik között számos ismerős név is szerepel, de előfordulnak olyanok is, akik csak a közelmúltban szálltak be az ingatlanfejlesztésbe.

A könnyebb áttekinthetőség érdekében a 100-as lista alapján összeállítottuk a 25-ös ingatlanos listát, ami vagyon szerinti sorrendben mutatja a leggazdagabb ingatlanos szereplőket. A listán lévő milliárdosok közül többen más ágazatokból is nagy vagyonra tettek szert, de közös bennük, hogy vagyonuk egy részét mindannyian ingatlanpiaci ügyleteknek köszönhetik.Az ingatlanpiachoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés