Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán válság: A veszteségek csak nőnek

Portfolio
Az ukrán és orosz ingatlanpiacokon már most érezhető a visszaesés a válság hatására. Utóbbi esetében az ingatlantranzakciók a tavalyi években tapasztalt felére eshetnek vissza az idén. Ukrajnában az esés mértéke ennél is nagyobb lehet, jelenleg még az erős kockázati hajlandósággal rendelkezők körében is veszélyesnek számít. Az már most látható, hogy egy elhúzódó konfliktus a két korábbi ingatlanpiaci üdvöske piacának jelentős, több milliárdos veszteségeket okozhat.

Budapest Economic Forum 2014 Az orosz-ukrán válság geopolitikai, gazdasági hatásaival is foglalkozik az október 2-án zajló Budapest Economic Forum 2014 rendezvényünk. Információ és jelentkezés A korábban egyre inkább az ingatlanpiaci szereplők célkeresztjébe kerülő Ukrajna és Oroszország piacait erőteljesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés