Előfizetői tartalom

Property Investment Forum: csökkenő hozamokat vár a piac 2011-re

Portfolio
Visszafogott optimizmus jellemezte a hatodik alkalommal megrendezett Portfolio.hu Property Investment Fórumot. Magyarország első számú ingatlanszakmai eseményén a közönség szavazógépek segítségével fejezte ki tapasztalatait a jelenlegi piaci helyzetről, ill. várakozásait az előttünk álló 1-2 évet illetően. Bár a finanszírozást illetően a piaci szereplők jelentős része továbbra is borúlátó, ám a befektetési piac kilátásait illetően többségben vannak azok, akik mérsékelt optimizmussal tekintenek a jövőbe és volumennövekedést, valamint hozamcsökkenést várnak.

A tavalyi konferenciához hasonlóan az idei Portfolio Property Investment Fórumon is alkama nyílt a szakmai közönségnek arra, hogy szavazógépek segítségével kifejtse álláspontját, várakozását az ingatlanpiac legégetőbb kérdéseivel kapcsolatban. A konferencia plenáris szekciójában közel 400 piaci szereplő élt ezzel a lehetőséggel. A szavazatok alapján egyértelmű képet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés