Előfizetői tartalom

Tarol a B-kategória Budapesten

Portfolio
A válság kitörésekor sokan azt jósolták, hogy az "A" kategóriás bérleti díjak versenyképesebbé válásával a "B" kategóriás irodapiac a krízis egyik nagy vesztese lesz. Az elmúlt két-három év azonban rácáfolni látszott ezekre a jóslatokra, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egyre több befektető lát fantáziát a budapesti "B" kategóriás irodaházakban. Bérleti díjak, kihasználatlanság, tranzakciós hozamok a másodlagos piacon.

A pénzügyi-gazdasági válság kirobbanásakor az ingatlanszektorban sok helyről lehetett hallani olyan prognózist, hogy a "B" kategóriás irodaházak kárvallottjai lehetnek a krízisnek. A jóslat mögött meghúzódó érvek elsősorban arra épültek, hogy a kereslet drámai csökkenésével az "A" kategóriás irodaházak bérleti díjai csökkenni fognak, és így az "A" és "B" közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés