Előfizetői tartalom

Úgy kell Matolcsy ingyen hitele, mint egy falat kenyér

Portfolio
Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, 2014 a Növekedési Hitelprogram (NHP) életében is jelentős változásokat hozott. Az MNB mai bejelentéséből többek között az is kiderül, hogy az ingatlanszektor is fontos változásokra számíthat az új évben. Az NHP, bár új fejezetet nem ír az évek óta pangó ingatlanpiac életében, mindenképpen szélesebb mozgásteret, és új lehetőségeket biztosít az iparág szereplői számára, amelyek évek óta a kiszáradt ingatlanfinanszírozási piac keretein belül próbálnak boldogulni.

A ingatlanszektor finanszírozói megítélése már régóta az egyik legkockázatosabb kategóriába esik. Az iparág komoly forráshiánnyal küzd, így nem meglepő, hogy már az első körben is számos piaci szereplő igyekezett kihasználni a Növekedési Hitelprogram (NHP) nyújtotta lehetőségeket. (A REsource korábbi számában részletesen foglalkozott a témával.) Az NHP részben új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés