Előfizetői tartalom

Varsó elhúz mellettünk - Lehet még Budapest régiós központ?

Portfolio
Miért sikeresebb Varsó Budapestnél? Mekkora veszteség Budapestnek a Malév kieséses? Miben kellene erősítenünk ahhoz, hogy felvegyük a versenyt Varsóval és Prágával? Polster Tamással, a DTZ EMEA-régióért felelős tanácsadási vezetőjével beszélgettünk. A nemzetközi vállalatok lokációs döntéseit segítő szakember november 22-én előadója lesz a Portfolio.hu ingatlanpiaci konferenciájának.

Portfolio.hu Mitől lesz sikeres egy város és milyen szempontból beszélhetünk sikerről ? Lehet egy város sikeres üzleti lokáció és sikertelen ingatlanbefektetési piac egyszerre? Van ilyenre példa Európában vagy máshol? Polster Tamás: Először természetesen tisztázni kell, hogy mit értünk egy sikeres üzleti lokáció és egy sikeres befektetési piac alatt. Ha egy sikeres befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés