Előfizetői tartalom

Kóklereken múlik a házunk értéke?

Portfolio
A Portfolio és az RICS közös szervezésében immár hatodik alkalommal megrendezett Valuation konferencián a lakáspiacon bekövetkezett változások mellett az értékbecslői szakma helyzetéről és jelenlegi kihívásairól is szó esett. Ezzel kapcsolatban hazai és külföldi szakértők véleményét hallgathattuk meg a válság szakmára gyakorolt hatásairól, az utánpótlás biztosításának kihívásairól és az RICS által szorgalmazott egységes normák kialakításáról.

A tudásmenedzsment szerepe az értékbecslésbenMár a válság előtt is időszerű lett volna az étékbecslői szakmában belső szabványok és minősítési rendszerek kialakítása, a jelenlegi fellendülő ingatlanpiacon azonban a kérdés különösen aktuális. Az értékbecslői szakmai megbecsültsége csak a tudásmenedzsment által érhető el, aminek célja az értékeléssel összefüggő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés