A november is erős volt: 16 lakást adtak el óránként

2017. december 4. 14:20    
nyomtatás
 
A tavalyi évhez képest erősebb IV. negyedév várható 2017-ben a hazai lakáspiacon - derül ki a legfrissebb Duna House Barométerből. 2017 novemberben, országosan 11 820 lakóingatlan cserélt gazdát.


Ugyan a szezonalitásnak megfelelően fokozatosan csökken év végére a tranzakciószám, 2016 novemberhez képest így is 10,5 százalékos növekedés ment végbe. Dinamikáját tekintve az idei értékek nem a tavalyi, hanem sokkal inkább a 2015-ös trendeket követik egy magasabb szinten.

A november is erős volt: 16 lakást adtak el óránként

Idén és 2015-ben csekélyebb mértékű volt az év végi visszaesés, mint 2016-ban. Idén eddig 139 109 tranzakció történt, tavaly ugyanennyi idő alatt 135 444. A novemberi közel 12 ezer tranzakció azt jelenti, hogy óránként 16 lakás cserélt gazdát országosan.

A november is erős volt: 16 lakást adtak el óránként

További információkért kattints a képre!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Varázslatos ünnepek az osztrák Alpokban (x)

Egyedülálló hangulat, felejthetetlen ünnepek, havas hegycsúcsok. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium