Ingatlan

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait

Portfolio
A Portfolio március 24-i lakáskonferenciáján, a Portfolio Lakás Konferencia 2017-en idén is kiosztotta a közönség szavazatai alapján legjobbnak ítélt fejlesztésékért járó díjakat. A közönség négy kategóriában szavazhatott: a budai oldal kis méretű, a budai oldal nagy méretű, a pesti oldal kis méretű és a pesti oldal nagy méretű lakásprojektjeire. Az alábbiakban mutatjuk a nyerteseket.

Új otthonában töltené a nyarat? Lakást vagy családi házat keres? Új építésű ingatlan érdekli vagy inkább használt lakásba költözne? Kezdje a keresést 2017 tavaszán Magyarország legnagyobb ingatlan kiállításán és lakásvásárán a Millenárison! Március 24-26. között több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat.Ha a város legjobb premium lakásait szeretné megvásárolni, új vagy használt lakást keres, esetleg kifejezetten az olcsó lakások iránt érdeklődik, nálunk megtalálhatja, amit keres.

A kiállító fejlesztők közül a Portfolio olvasói kiválasztották a számukra legszimpatikusabb pesti és budai projekteket, a Portfolio Lakás 2017 konferencia résztvevői pedig megszavazták minden kategóriában az olvasói szavazatok alapján szűkített listákból a legjobbakat. A díjakkal a legjobb pesti és a legjobb budai fejlesztéseket jutalmaztuk.

A pénteki Portfolio Lakás 2017 Konferencia első előadásainak összefoglalóját és a panelbeszélgetés részleteit ebben a cikkünkben olvashatjátok:

A legjobb fejlesztők Budán

A budai oldal fejlesztéseinél a 100 lakás alatti és a 100 vagy annál több lakásos projektek kategóriájában hirdettünk győztest. A 100 lakásosnál kisebbek kategóriájában a Csillaghegy Residence - TRENDO Invest, a Harsánylejtő Lakópark - BIF, a Kapás 21 by Cordia - Cordia és a Toldy 19 - OTP Ingatlan projektjei közül a győztes a Kapás 21 by Cordia, a Cordia fejlesztésében lett.

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait
A 100 vagy annál több lakásos kategóriában a Budai Bolero Lakópark - SISKIN, a BudaPart I. ütem - Property Market, a Sasad Liget V. ütem - Biggeorge és a Tópark 'BE MY CITY' - Lavinamix projektje közül a legtöbb szavazatot és a Portfolio Lakás 2017 díját a Sasad Liget V. üteme a Biggeorge fejlesztésében kapta.

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait

A legjobb fejlesztők Pesten

A pesti oldalon a nagyobb átlagos projektméretek miatt a 110 lakásosnál kisebbek és a 110 vagy annál több lakásos beruházások kerültek egy kategóriába. A 110 lakásosnál kisebbek kategóriájában a K40 - Triholding, a Magnolia Ház - ETERNITY Investments, a Marina Bay Residence - Autoker Holding és az Új Bokréta Ház fejlesztése közül a győztes a Marina Bay Residence az Autoker Holding fejlesztésében lett.

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait
A 110 lakásos vagy annál nagyobb projektek kategóriájában a Dagály Residence - Biggeorge, a Grand'or by Cordia - Cordia, a Lenhossék Garden II. ütem - Pesti Házak és a Metrodom Panoráma - Metrodom fejlesztései közül a legtöbb szavazatot és a Portfolio Lakás 2017 díját a Metrodom Panoráma, a Metrodom fejlesztésében kapta.

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait

A lakáspiac szakértője díj

A legjobb fejlesztők mellett a Portfolio kiosztotta a Lakáspiac szakértője díjat is, melyet idén Dr. Nagy Gyula, az FHB Jelzálogbank Nyrt. főosztályvezetője, az FHB partner-refinanszírozásának és az FHB Lakásárindex projektjének vezetője vehetett át.
ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

Holdblog

Ismét a HOLD az Év Alapkezelője

Megint - immáron nyolcadik alkalommal - mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep Value 2024 és a Columbus alapjainkat is kategóriájuk... The post Ismét a HOLD az Év Alapke

Holdblog

Ki vesz aranyat? (vendég: Zsiday Viktor)

HOLD After Hours. Zsiday Viktorral megbeszéljük, hogy kinek a nagymamája a modernebb. És hogy a zene lehet-e megoldás a klímaváltozásra. Meg miegymás. Jó szórakozást! 00:45   ...

Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

RSM Blog

Munkaszüneti napok 2025 - így tervezzen!

Megjelent a Magyar Közlönyben a 2025-ben esedékes ünnepnapok, pihenőnapok és plusz munkanapok végleges listája. A rendelet azt is meghatározza, hogy mikor lesznek hosszú hétvégék 2025-ben, va

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újra éledezik az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
BJASZ20180925025