Előfizetői tartalom

A tuti lehetőség, ha lakásba fektetnél, de nincsenek millióid!

Portfolio
A lakásárak jelentős növekedését látva sokak fejében fogalmazódhat meg a gondolat, hogy szívesen kihasználná a kínálkozó lehetőségeket, és lovagolná meg az ingatlanpiaci hullámot. Ahhoz azonban, hogy egy jó befektetést sikerüljön megvalósítani megfelelő piacismeretre van szükség, illetve bizony komoly tőkét, 10-20 millió forintot kell beletenni az üzletbe, amivel azonban sokan nem rendelkeznek. Nekik jelenthetnek megoldást az ingatlanalapok, amelyek elmúlt egy éves hozamai felveszik a versenyt akár a befektetési célú lakásvásárlással nyerhetővel is.

Az elmúlt években hatalmas rally kezdődött a hazai lakáspiacon, a hosszú ideig tartó csökkenést követően, az árak ismét növekedésnek indultak. Nem is akármilyen mértékben. Akik még jókor vásároltak lakást, nagyon jól járhattak döntésükkel, az áremelkedésnek köszönhetően vagyonukat jelentősen növelhették. A 2013-as mélyponthoz képest 44 százalékkal többet kellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés