Előfizetői tartalom

Tanulj mások kárából! - A lista, ami nélkül ne indulj el lakást venni

Portfolio
Az új építésű lakások vásárlásával kapcsolatos óvatosságról nem lehet eleget beszélni. A korábbi évekhez képest azonban manapság további körültekintésre is szükség van. Sokan ugyanis megfelelő tapasztalat nélkül, a magas profit reményében vágnak bele lakásépítési projektbe, annak ellenére, hogy nem rendelkeznek kellő ismeretekkel a piacról. A számunkra megfelelő projekt kiválasztásánál azonban nagy figyelmet kell fordítani a tervezett műszaki tartalomra, hogy pontosan mely tényezők vannak benne az alapárban, illetve melyekért kell extrát fizetni. Továbbá a szerződéskötéskor az apróbetűs részeket se hanyagoljuk el és olvassuk át alaposan, nehogy később érjenek minket kellemetlen meglepetések. Összeszedtük, hogy mik azok, amit feltétlenül nézzünk meg, mielőtt egy új lakás vásárlásánál megkötnénk a szerződést.

A megbízható fejlesztő már fél sikerEzt talán az egyik legegyszerűbb feltérképezni, még csak egy lépést sem kell tennünk, a neten számos információt találhatunk a beruházókról. Hol és milyen korábbi projektek köthetőek a nevéhez, esetleg fórumokon elolvashatjuk, hogy a vevők mennyire voltak elégedettek az általuk készített lakásokkal. Illetve még az a lehetőségünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés