Előfizetői tartalom

Ahol pörög a gazdaság, ott pörög az ingatlanpiac is

Portfolio
A munkaerő mobilitása nagyon alacsony hazánkban, de a két nagy autóipari óriás hazai beruházásai megmozgathatják a régió ingatlanpiacát. Az új osztrák és német munkalehetőségek is sokakat bírnak rá, hogy az ország nyugati részére költözzenek. Az érintett városok bérleti piacán jelentős a kereslet, egy-egy jó adottságú ingatlant napok alatt ki lehet adni.

Pezseg a bérleti piac Győrben és Kecskeméten, a két nagy beruházásnak otthont adó vidéki városban. Győrben az Audi üzemének bővítése vonzza a munkaerőt, mind belföldről, mind külföldről. "A rövidtávon, 1-2 évre, előre gondolkozó új munkavállalók általában bérletben gondolkodnak." - mondta el Sánta László az Otthon Centrum győri franchise partnere. "Győrben a 70-75.000...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés