FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Az alku gyakoribb, de van ingatlan, amire licitálnak a vevők

Portfolio
Vannak ingatlanok, ahol az alku helyett licitálnak a lakásvásárlók a Duna House tapasztalata alapján. Elsősorban a különleges adottságokkal és népszerű lokációval rendelkező ingatlanoknál fordul ez elő, amelyeknél akár néhány százalékkal is emelkedhet a végső ár. Nagy többségében természetesen még mindig a vásárlók vannak alkupozícióban, ők az országos átlag alapján 3-4 százalékot tudnak alkudni a meghirdetett eladási árból.

A nagyon jó elhelyezkedésű és különleges adottságokkal rendelkező ingatlanok esetében előforduló jelenség, hogy az ingatlan árából egyáltalán nem enged az eladó, sőt több vevő aktív érdeklődése esetén az ingatlanközvetítő segítségével licit formájában áron felül értékesíti azt. Befektetők például kifejezetten keresik a XIII. kerületi dunai panorámás lakásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés