Előfizetői tartalom

Az ingatlanguru tanácsai, amit minden lakástulajdonosnak tudnia kell

A néhány évtizeddel ezelőtti lehetőségekhez képest mára sokkal több információ áll rendelkezésünkre az egyre átláthatóbb lakáspiacról, aminek előnyeit az eladóktól a vevőkig az összes szereplő pozitívumként értékeli. Ennek ellenére érdemes olyan szereplőket is meghallgatni, akik évtizedes nemzetközi tapasztalataiknak köszönhetően teljesen más megközelítéssel fordulnak az ingatlanpiaci folyamatokhoz, mint a lakásvásárlók többsége. Ehhez kínált alkalmat az RICS július 11-i workshopja, ahol Dr. Nassos Manginas beszélt a legfontosabb piaci összefüggésekről, az ingatlanok gazdaságban betöltött szerepéről és a különböző befektetési termékekkel való összehasonlíthatóságukról.

Ingatlan, mint termék és jogi fogalomAz ingatlanok kapcsán sokszor bele sem gondolunk, hogy a kifejezés mögött sokkal több van, mint egy lakás vagy iroda helyiségei. Az ingatlan, ahogy a nevében is benne van egy mozdíthatatlan, kézzelfogható tárgyi eszköz, aminek az alapegysége a földterület vagy telek, amire az épületet felhúzzák. A fizikai létesítmények mellet ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés